Helgkurser - Workshops - Yoga för kvinnor

Helgkurser – Workshops

Yoga Stockholm

 

Dinah Rodrigues yoga för hormoner – dagkurs 6/4 samt 1/6

Vi ses en halvdag och du får lära dig ett program som du kan träna hemma.
Yogan är utvecklad av Dinah Rodrigues. Kraftfulla yogiska tekniker som riktar in sig på äggstockar, sköldkörtel, hypofys och binjurar för att revitalisera hormonproduktionen. Yogan rekommenderas till alla friska kvinnor och till kvinnor med PMS, PCOS, infertilitet och symtom under klimakteriet. Även bra efter klimakteriet för att fortsätta känna sig ung och vital.

Atmajyoti, Norrtullsgatan 20, Stockholm. T-bana Odenplan

 

 

Yoga för Binjurar och hormonbalans 15-16/3 och 7-8/6

Binjurarna är nyckeln till minskad stress och återhämtning. Under denna förmiddag får du lära dig medicinsk yoga (MediYoga) för att stärka binjurarna som är de körtlar som producerar stresshormoner och som alltid är påverkade vid all typ av stress. Yogapasseen är djupt avslappnade och skapar balans på djupet.Du får fina verktyg i form av kost och livsstilsråd som hjälper till att minska stressen i både kropp och knopp.

Kursen passar dig som känner dig stressad, lidit av stress under en längre period eller är utmattad. Eftersom binjurarna även spelar stor roll i kroppens hormonbalans generellt sett så passar kursen även dig som har någon form av hormonell obalans ex underfunktion i sköldkörteln, infertilitet, PMS, minskad sexlust, övergångsbesvär. Denna kurs ger med andra ord också ovärderliga verktyg för dig som vill ha ett vitalt och välfungerande hormonsystem. Kursen passar kvinnor såväl som män!

Atmaiyoti, Norrtullsgatan 20, T-bana Odenplan

 

 

 

 

 

 

 

 Yoga Stockholm

 

Ellen Engvall