Hormonyoga - Yoga för kvinnor

Hormonyoga

Yoga Stockholm

Kraftfulla yogiska tekniker som riktar in sig på äggstockar, sköldkörtel, hypofys och binjurar för att revitalisera hormonproduktionen. Yogan rekommenderas till alla friska kvinnor och till kvinnor med PMS, PCOS, infertilitet och symtom under klimakteriet. Även bra efter klimakteriet för att fortsätta känna sig ung och vital.

 

MediYoga för kvinnans  hormonsystem

Välkomna tjejer, tanter och gummor. Detta är yogan som vi kvinnor behöver ända från tonåren och under resten av livet. Våra hormoner spelar oss spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid eller klimakteriebesvär. Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Yogan vitaliserar och balanserar hormonsystemet och är dessutom stressreducerande. Ren och skär livskraft och livsglädje!
Denna yoga baserar sig på Mediyoga som kommer från kundaliniyogan. Yogan är relativt lugn och introspektiv där vi lär oss att lyssna inåt och förstå kroppens signaler.

Läs mer under fliken Strålande Kvinna

 

Dinah Rodrigues hormonyoga

Detta är en yogaform som mestadels baserar sig på Hathayoga. Det är en fysisk yoga som bara är utveckad för att påverka körtelsystemet. Förväxla inte denna yogaform med Mediyogan som är lugnare och mer introspektiv.

Denna kurs riktar sig till dig som vill lära dig ett yogaprogram för att själv träna hemma. Yogan formen är utvecklad av Dinah Rodrigues. Kraftfulla yogiska tekniker som riktar in sig på äggstockar, sköldkörtel, hypofys och binjurar för att revitalisera hormonproduktionen. Yogan rekommenderas till alla friska kvinnor och till kvinnor med PMS, PCOS, infertilitet och symtom under klimakteriet. Även bra efter klimakteriet för att fortsätta känna sig ung och vital.

Nästa kurs 2-3/9 I Stockholm
Yoga Stockholm

 

Ellen Engvall