Privat konsultation - Yoga för kvinnor

Privat konsultation

 

Du kan också boka tid för individuell
rådgivning där du får kost och livsstilsråd,
yoga och andningsövningar som är
anpassade efter just dina behov.

 

 

Rådgivning för återhämtning, vitalitet och hormonbalans:

Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Hormonerna spelar oss också ett spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid, eller klimakteriebesvär. Denna typ av rådgivning rekommenderas även vid ex minskad sexlust, sköldkörtelobalanser, utmattade binjurar eller andra hormonella obalanser. Rådgivningen är även för dig som vill hålla ditt hormonsystem ungt och vitalt.
Jag kan ge kvinnor i alla livssituationer andnings och yogaövningar, kost- och livsstilsråd för att skapa djupgående hormonbalans och kraftigt reducera stress. Du kan även träna yoga online där jag guidar dig i ett yogapass.

Andning:

Andningen speglar vad som pågår i kroppen, tankar och känslor och vi kan påverka dessa genom att andas rätt. Andningen är nyckeln till återhämtning, lugn och på sikt även mer energi och vitalitet. Du kan få hjälp med att komma till rätta med din andning och få andningstekniker som kan hjälpa dig till ett hälsosamt andetag.

Graviditet:

Jag har hjälpt många gravida kvinnor med råd kring graviditet och förlossning. Många gravida har frågor, oro och annat som inte hinns med på mödravården och då finns jag där och kan svara på frågor, stötta och ge vägledning. Rådgivningen innehåller även andningsträning, yoga och kostråd som är individuellt anpassade. Du kan även träna gravidyoga direkt online där jag guidar dig i ett yogapass, en eller flera tillfällen.

950 Kr/h

Ring för tidsbokning 070-728 82 82

 

Yoga Stockholm

 

Ellen Engvall