Ibland vill man bara vara för sig själv

Yoga är ett fantastiskt sätt att rensa ur skallen, och samtidigt får lite träning och en harmonisk känsla i kroppen. Men det är inte alltid det funkar för mig. Jag får inte den ro jag söker och yogan blir inte avslappnad och skön utan mer som en slags stress. Då är det viktigt att man har andra sätt att stänga av negativa influenser, och kunna få vara för sig själv en stund. 

Tre olika sätt som funkar för mig

Vi har alla lite olika sätt att få en liten stund egentid, och tre som fungerar väldig väl för min egen del är:

  • Strandhäng: Att få sätta sig en stund på stranden och koppla av är jätteskönt. Man hör vågorna skvalpa vilket är mycket rogivande. Bäst är det på våren då det inte är fullt med folk, och man får vara ensam och njuta. 
  • Spela på datorn: Att slå på datorn och spela casino på nätet är för mig lite som terapi. jag bestämmer själv var jag ska spela, och hur mycket jag vill spela för. Jag gillar mest bingo för det är avkopplande, men jag snurrar också på slots ibland. 
  • Cykla: En riktigt lång tur på cykeln är underbart. Att känna vinden mot ansiktet och få lite högre puls är jätteskönt. Ingen som kan störa mig, och ibland så tar jag lite längre cykelturer. 

Du kanske också har stunder du vill ha för dig själv? Prova gärna några av de saker som jag gillar, eller hitta något annat som funkar just för dig. 

12 mar 2019